Toimituskulut

 

Hupparit ja olkalaukut: 8,00 eur/lähetys
Paidat, kauppakassit ja vyöt: 5,00 eur/lähetys
Korut, sukat, käsineet ja päähineet: 2,00 eur/lähetys

 

Toimitus

Tilatut tuotteet toimitetaan lähimpään postitoimipaikkaan. Toimitusaika varastossa olevilla tuotteilla on noin viikko ja kustomoiduilla tuotteilla noin kolme viikkoa. Mikäli aikataulu viivästyy yllä olevasta, otamme sinuun yhteyttä ja sovimme tapauskohtaisesti, miten tilauksessa edetään.

Maksutavat

Ennakkomaksulla maksettaessa lähetämme tilauksen saatuamme laskun sähköpostiisi. Kun maksusi on kirjautunut tilillemme valmistamme tuotteen ja lähetämme sen sinulle 3 viikon kuluessa maksun suorittamisesta.

Voit myös noutaa tuotteet myymälästämme Juunappa Oy, Hatanpään Valtatie 8, 33100 Tampere.

Myymälästä noudettaviin tuotteisiin ei tule toimituskuluja.

Palautus

Voit palauttaa KÄYTTÄMÄTTÖMÄT tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla samassa kunnossa kuin vastaanotettaessa. HUOM! SUKILLA JA KORVAKORUILLA EI HYGIENIASYISTÄ OLE VAIHTO- TAI PALAUTUSOIKEUTTA!.

Toivomme sinun ennen palautusta tekevän palautusilmoituksen sähköpostitse osoitteeseen tilaukset(at)juunappa.com

Voit palauttaa tuotteet ilman lähetyskuluja vain postin asiakaspalautuksella. Muilla tavoilla palautuskuluista vastaa asiakas. Vie tuote huolellisesti pakattuna postitoimipaikkaan ja kerro kyseessä olevan asiakaspalautus Juunappa Oy:lle. Postin henkilökunta täyttää tarvittavat lomakkeet. Palautus lähetetään osoitteeseen Juunappa Oy, Hatanpään Valtatie 8, 33100 TAMPERE.

Liitä palautukseen mukaan lähetyksessä ollut lähetyslista tai kopio, josta ilmenee tilauksen tiedot. Ilmoita myös tilinumero, jonne palautus maksetaan.

Muuta huomioitavaa: Alle 18-vuotias voi tehdä tilauksen vain holhoojan suostumuksella.

Tarkista noudettaessa paketin kunto. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tuote on vahingoittunut, tee asiasta vahinkoilmoitus postikonttoriin. Ota tämän jälkeen meihin yhteyttä sähköpostitse, jotta voimme toimittaa sinulle uuden tuotteen mahdollisimman pian.